با رد درخواست ویزای کانادا، اسحاق در ایران ماندگار شد

By Behnaz Jalalipour فوریه 21, 2024
وزیر اداره مهاجرت خبر از رد ویزای اسحاق قالیباف داد

وزیر اداره مهاجرت کانادا به تمام احتمالا و انتظارات پایان داد و رد درخواست اسحاق قالیباف، فرزند رئیس مجلس ایران را اعلام کرد. او درخواست اولیه دریافت ویزای خود را سال ۲۰۱۹ ثبت کرده بود. آبان ماه سال ۱۴۰۲ – 2023- به دلیل طولانی شدن روند بررسی، از طریق وکیل خود در کانادا، شکایتی ثبت کرده بود که رای دادگاه به نفع او صادر شد.

به گزارش مجله آنلاین «تایم‌میگ»، انتشار اخبار مربوط به درخواست مهاجرت پسر محمدباقر قالیباف، و ثبت شکایت و رای دادگاه، اولین بار توسط سایت رسمی یاشار سلطانی در ایران منتشر شد. بر اساس اسناد منتشر شده، روند طولانی دادگاه به دلیل سطح بالای بررسی امنیتی بوده است. اما با شکایت او، دادگاه حکم داد که ظرف ۶۰ روز باید تکلیف پرونده او مشخص شود.

تمایل به مهاجرت اسحاق یک سوی ماجرا بود، اما حکم دادگاه، موج اعتراضات ایرانیان ساکن کانادا را رقم زد. در نهایت مارک میلر، وزیر اداره مهاجرت کانادا در شبکه ایکس خود اعلام کرد: « ۶ فوردیه – ۱۵ بهمن ماه-، درخواست اقامت دائم اسحاق قالیباف، فرزند محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس ایران، رد شد. رژیم ایران دست به اقدامات تروریستی و نقض سیستماتیک حقوق بشر زده است. ما در کنار مردم ایران هستیم.»

اعلام خبر مارک میلر در شبکه ایکس

با این اعلام، پرونده مهاجرت اسحاق قالیباف به کانادا بسته شد. اما پرونده پرحاشیه تازه‌ای برای پدرش آن هم در آستانه انتخابات مجلس باز کرد.

شکایت پردردسر اسحاق

اسحاق قالیباف از خانواده پر دردسری می‌آید. محمدباقر قالیباف که یکی از رکوردداران کاندیداتوری ریاست جمهوری ایران و شکست‌خوردگان هر دوره است، فعلا ریاست مجلس شورای اسلامی ایران را بر عهده دارد. خانواده او، در هر دوره از انتخابات، حاشیه‌هایی را برایش رقم زده‌اند. هنوز حاشیه‌های پرونده موسوم به سیسمونی گیت تمام نشده است. اردیبهشت ۱۴۰۱ زمانی که دختر، داماد و همسر قالیباف برای خرید سیسمونی به ترکیه رفته بودند، این پرونده شکل گرفت.  هنوز ابعاد این پرونده کامل روشن نشده است. سفری که قرار بود داماد قالیباف با خرید ملک در ترکیه، جای پای خود را سفت کند.

اسحاق همان پسری است که قالیباف با نمایش دارایی‌هایش در انتخابات سال ۹۶، بر ساده زیستی او اصرار داشت و تنها دارایی‌اش را یک پاترول اعلام کرده بود. حالا با شکایتش، آن هم در سالی که انتخابات برگزار می‌شود، حاشیه بزرگی برای پدرش ایجاد کرده است. این حاشیه‌ها در رسانه‌های ایرانی نیز مدام مطرح می‌شود. چرا فرزندان مسوولان حاضر نیستند در جایی زندگی کنند که محصول مدیریت پدرانشان است؟

البته موضوع مهاجرت فرزندان، برای تسویه حساب‌های سیاسی نیز به کار می‌رود. جلیل محبی، عضو هیأت علمی مرکز پژوهش‌های مجلس، که از حامیان محمدباقر قالیباف است، در واکنش به خبر مهاجرت اسحاق قالیباف به کانادا، در یک مصاحبه ویديویی که چند روز پیش منتشر شد گفت: «پسر قالیباف تهران است و تهران زندگی می‌کند. ویزای اقامت برای کاهش هفت‌برابری هزینه تحصیل بود. اسحاق قصد داشت برای تحصیل دکترا به خارج کشور برود، نه برای زندگی.» او همچنین افشای این قضیه را «صحنه‌آرایی سیاسی» دانسته و گفته است: «نقشه کشیده‌اند [حمید] رسایی را جانشین قالیباف کنند.»

Related Post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *